## **Tutorial Outline**

Time	Topic	Who	Duration
08:30 – 08:40	Introduction: The presenters & Outline of the tutorial	Owen	10 mins
08:40 – 09:20	TCO models – elements and purpose	Owen	40 mins
09:20 – 10:00	Using TCO models, with worked examples	Andrew	40 mins
10:00 - 10:30	BREAK (and questions to tutors)		30 mins
10:30 – 11:10	Assessing value	Owen	40 mins
11:10 – 11:50	Funding models and metrics	Andrew	40 mins
11:50 – 12:00	Summary, Key Lessons, Discussion, Questions	Andrew	10 mins

